Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

ASUR și Parentime au adus la București prima expoziție științifică interactivă pentru copii

Vă invităm la ”Xperiment!”, prima expoziție științifică interactivă din România. Proiectul ”Xperiment!” constă în prezentarea unor exponate interactive pe teme de mecanică. Expoziţia se întinde pe o suprafaţă de peste 140 mp şi va putea fi vizitată gratuit pe o perioadă de 7 săptămâni în Sala Imagika, Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City.

Exponatele – roata antigravitaţională, tunul cu aer, canalele cu ecluze, tunelul aerodinamic etc. – ilustrează principii importante din fizică.

Ne bucurăm că le putem oferi copiilor un eveniment care le va stârni curiozitatea și – sperăm noi – îi va atrage către știință. Am dorit să creăm un eveniment care să inspire, înveţe şi implice copiii în mod plăcut, folosindu-le toate simţurile, nu doar capacitatea lor de a se concentra la un discurs. Recomandăm părințiilor și profesorilor să viziteze expoziția alături de copii, pentru că vor avea parte de o experiență inedită.” a declarat Miruna Pătrașcu, Managing Partner Parentime

Cunoașterea realității începe în ochiul copilului tău fascinat de ceea ce vede în jurul lui. Adu-l în fața celor 16 exponate și ajută-l să găsească răspunsuri experimentând de unul singur forțele naturii. Înțelegerea poate fi mai captivantă decât misterul!” a declarat Atila Nyerges, președinte ASUR

Informații detaliate despre expoziție găsiți pe siteul http://www.xperiment.ro/

Pentru a vedea imagini de la expoziție, click aici.

Organizatori: Parentime și Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR), în parteneriat cu DaVinci Learning, Orange România și Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City.

Sponsori: Institutul Francez, Carrefour, System Plus, Otto Broker.

Parteneri media: National Geographic România, Știință și Tehnică, Hotnews, RFI Romania, Radio Romania Junior, Port.ro, Science Focus, UrbanKid.ro, ProKid.ro și Scientia.ro.

 

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.