Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

ASUR devine partener Fanbook Science

 

Adrian Sonka_Fanbook Science

Începând cu luna aprilie, ASUR devine partener al cluburilor de lectură Fanbook Science. Colega noastră Anca Bontaș, profesoară de biologie, va coordona activitățile de biologie ale clubului.

Pe 4 aprilie, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, începand cu ora 11:00, va fi lansat Fanbook Science! Modulul va fi organizat în 3 ediții lunare (4 aprilie, 9 mai, 6 iunie) pe urmatoarele teme: astronomie, biologie, fizică. Fiecare întâlnire durează două ore (în prima oră copiii dezbat interactiv o carte pe care o propunem spre lectură și în a doua oră interacționează cu invitații speciali. Au la mijloc și o pauza de dulce în care schimbă impresii). Grupa se formează din 25 de copii care sunt așteptați însoțiți de către un invitat tot copil, apropiat vârstei.

Copiii pasionați de știință sunt invitați să se înscrie printr-un email la adresa contact@csrmindset.ro și să citească ”George în cautare de comori prin Cosmos” scrisă de faimosul Stephen Hawking, împreună cu fiica sa Lucy Hawking.

La prima întâlnire, vom vorbi despre astronomie cu invitatul Adrian Sonka de la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți afla pe site-ul www.csrmindset.ro.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.