Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

Primele Ceremonii Umaniste din România, la Expomariage

Începând de mâine, 17 ianuarie, și până duminică, 19 ianuarie, oficianții primelor ceremonii umaniste din România vă așteaptă la Expomariage. Vizitatorii vor avea ocazia de a afla informații interesante, dar și de a contracta serviciile oficianților. Toate contractele semnate pe perioada târgului beneficiază de 10% reducere, dacă persoanele interesate achită un avans de 50 lei.

Fie că e vorba de venirea pe lume a unui copil, o căsătorie sau înnoirea jurămintelor unor soți, ceremoniile umaniste sunt o metodă inedită de a marca momentele importante din viață într-o manieră foarte personală. Fiecare ceremonie umanistă este special creată pentru persoanele implicate și este bazată pe valori umane comune, dar fără elemente religioase. Ceremoniile cuprind o gamă diversă de servicii flexibile care pot fi personalizate și adaptate după tema stabilită împreună cu cei care solicită un astfel de serviciu.

Ne bucurăm că în cele câteva zile care au trecut de la anunțarea serviciului deja am semnat primul contract pentru o ceremonie umanistă de nuntă și suntem în discuții cu alte trei cupluri pentru oficierea unor ceremonii. Faptul că oficianții sunt dispuși să conceapă ceremonii personalizate pentru fiecare cuplu în parte este principalul motiv pentru care oamenii apelează la serviciile noastre. Alte avantaje importante sunt posibilitatea oficierii ceremoniilor în aer liber și disponibilitatea susținerii unor ceremonii în limba engleză.” – Monica Belițoiu, Coordonator PR pentru Ceremonii Umaniste.

Caracterul ceremoniilor este unul strict simbolic, fără implicații legale. Ceremoniile sunt susținute de oficianți calificați, care pot îndeplini acest rol doar după ce urmează un program intensiv de pregătire. Ceremoniile umaniste sunt un serviciu oferit de Asociația Secular-Umanistă din România.

Vă invităm să vizitați standul oficianților (standul M5F) în cadrul Expomariage de la Hotel Marriott în perioada 17-19 ianuarie.

Pentru detalii suplimentare accesați www.ceremoniiumaniste.ro .

Comments (2)

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.

Despre ceremoniile și tendințele umaniste ale ASUR – între realitate, contestare și contrafacere… | Revista Armonii Culturale

10 June 2015

[…] si la adresa umanismului (critica la care umanismul niciodata nu va ajunge): la Dumnezeu. 1 – http://www.asur.ro/noutati/ceremonii-umaniste 2 – http://www.ceremoniiumaniste.ro/faq.html 3 – https://www.facebook.com/CeremoniiUmaniste 4 […]

Reply