Îndrăznește să gândești!

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

ASUR lansează galeria virtuală Darwin Day 2013

Astăzi, 12 februarie 2013, se împlinesc 204 ani de la nașterea celui mai celebru naturalist britanic, fondatorul teoriei evoluției, Charles Darwin. Cu acest prilej, Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) lansează galeria virtuală “Darwin Day 2013”.

Aceasta conține lucrările agențiilor de creație publicitară care au dat curs invitației de a contribui cu propriul design de tricou pentru mesajul “Darwin Day 2013”. Galeria este vizibilă atât pe site-ul ASUR, la secțiunea Noutăți, cât și pe pagina de facebook a asociației, unde fanii sunt invitați să voteze creația preferată. Cele mai populare artwork-uri vor fi imprimate pe tricouri şi oferite celor care le-au votat.

Pentru asociația noastră a devenit tradiție sărbătorirea pe 12 februarie a “Darwin Day”, ziua de naștere a marelui naturalist englez. În acest an, am apelat la creativitatea tinerilor din agențiile de publicitate pentru a găsi modalități inedite de a ne aminti de teoria evoluției. Sperăm ca dialogul dintre știință și artă să genereze discuții online menite să adâncească înțelegerea biologiei moderne“, a declarat Atila Nyerges, președintele ASUR.

ASUR mulțumește agențiilor și freelancerilor care au trimis lucrările: AdVenture, HavasWorldwide, Bridge Communication, Iuliu Duma, BrainUp, Huckleberry, JessCo și Girraphics.  Galeria virtuală “Darwin Day 2013” este vizibilă începând cu 12 februarie, iar campania devotare a creațiilor preferate se încheie pe 1 martie, dată la care vor fi anunțate cele maipopulare trei design-uri, precum și câștigătorii tricourilor pe care acestea vor fi imprimate.

Darwin Day este un eveniment mondial care se sărbătorește anual, pe 12 februarie, ziua în care s-a născut Charles Darwin (1809-1882). Asociația Secular-Umanistă marchează acest eveniment în România din anul 2010, cu scopul de a promova realizările marelui naturalist.