Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) este o organizație neguvernamentală înființată în martie 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular. Proiectele și campaniile ASUR sunt menite să popularizeze cunoașterea științifică și să evidențieze atributele unui stat secular.

Misiunea noastră

Asociația Secular-Umanistă din România promovează principiile etice umaniste, gândirea critică, cunoașterea științifică și separarea statului de biserică.

Viziunea noastră

În cadrul ASUR împărtășim idealul unei societăți democratice, seculare, fundamentată pe libertatea de conștiință, de gândire și de religie a cetățenilor, o societate în care spiritul critic și libertatea de exprimare stau la baza luării deciziilor. Ne dorim o societate lipsită de discriminare, întemeiată pe principiile umaniste, o societate care să permită împlinirea neîngrădită a potențialului membrilor săi. De asemenea, suntem convinși că acest obiectiv poate fi atins doar în contextul în care libertatea personală este echilibrată de responsabilitate socială.