Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

Evenimente ASUR în noiembrie

Echipa ASUR pregătește câteva frumoase evenimente, la care vă așteptăm cu drag:

  • Vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 18:30, vă așteptăm la Librăria Humanitas Kretzulescu pentru evenimentul de lansare a Calendarului Științific 2018!  Cu ajutorul a peste 190 de susținători am reușit să realizăm o nouă ediție a Calendarului Științific. Vă așteptăm la evenimentul de lansare pentru a vă spune povestea calendarului și pentru a vi-l prezenta, în premieră, înainte de a începe expedierea lui către școli din întreaga țară. Intrarea este liberă.

 

  • Ne face mare plăcere să vă anunțăm că vom participa și la Sciefest – Festival de știință și industrii creative, care se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie la Brașov. Pentru detalii despre program și despre standul ASUR, click aici.

 

  • Duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 17:00, vă așteptăm la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, unde va avea loc evenimentul ”Familia tradițională și familia modernă – perspective etice și psihologice”. Subiectul va fi dezbătut de dr. Cristian Ducu (specialist în etică) și psihologii Mădălina Sava și Victor Bohuș, de la Choice.
    Intrarea este liberă.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.