Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

Expoziția ”Xperiment! – Omul și Viața” va rămâne deschisă publicului încă două săptămâni

 

Datorită succesului înregistrat în timpul Bucharest Science Festival, expoziția interactivă pentru întreaga familie ”Xperiment! – Omul și Viața” va rămâne deschisă publicului încă două săptămâni. Expoziția poate fi vizitată, de luni până sâmbătă, la Institutul Francez din București. Intrarea estre gratuită, costul biletelor fiind suportat integral de sponsorul expoziției, DaVinci Learning.

Cu ajutorul unor modele interactive și a microscoapelor, copiii pot afla ce se petrece în interiorul organismului uman. Mai mult, vizitatorii vor învăța să identifice diferite plante și animale și să descopere cum acestea sunt adaptate mediului în care trăiesc. Expoziția cuprinde 15 posturi de lucru, printre care: timpul de reacție, trunchiul uman, model de ochi, schelet de mână, sunetele animalelor și un video-microscop.

Expoziția a avut deja peste 2500 de vizitatori în cele cinci zile de la inaugurare. Ne-am bucurat să vedem interesul ridicat al copiilor, dar și al părinților, pentru știință. Prin umare, cu sprijinul Institutului Francez și al Da Vinci Learning, am reușit să păstrăm expoziția la București pentru
încă două săptămâni, pentru a se putea bucura de ea și cei care nu au vizitat-o încă.
” a declarat Toma Pătrașcu, vicepreședinte al ASUR.

Pentru vizitele grupurilor organizate (școli, grădinițe etc.) recomandăm efectuarea unei programări prealabile, prin mail, la office@asur.ro.

Expoziția ”Omul și Viața” face parte din seria expozițiilor Xperiment!, aduse în România de Asociația Secular-Umanistă din Romania (ASUR) și Centrul de cursuri pentru părinți Parentime. Sponsorul expoziției ”Xperiment! – Omul și Viața” este DaVinci Learning.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.