Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Proiectele ASUR

Calendarul conține 365 de informații din știință, redate sub forma unui afiș pe care îl distribuim în școli și licee din întreaga țară. Designul și informațiile sunt actualizate în fiecare an, cu ajutorul voluntarilor.

Festival al Științelor, organizat anual din 2013, cu zeci de evenimente pentru copii și adulți. În fiecare an, în septembrie, pregătim expoziții, conferințe și dezbateri, experimente și demonstrații, proiecții de documentare pentru vizitatori. 

 

Conferința Raționalilor

Conferința anuală ASUR, un eveniment care  promovează gândirea critică, valorile umaniste, secularismul și educaţia știinţifică. Fiecare ediție are o temă specială, reflectată în prezentările speakerilor – cercetători, specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Școala Curioșilor

Școală de vară de științe, pentru elevi de gimnaziu. Edițiile precedenta au avut lor exclusiv în Piatra Neamț.

Salonul de Știință al Școlilor

Eveniment în cadrul căruia echipe de elevi realizează și prezintă experimente științifice pentru alte elevi care le vizitează standurile din cadrul Salonului de Știință. 

Zilele Evoluției

Evenimente derulat anual în februarie, menit să marchete Ziua Darwin și cercetările din domeniul evoluției realizate de la publicarea ”Originii Speciilor” și până în zilele noastre.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.