Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

ASUR participă la Seminarul Internațional despre Laicitate

Vineri, 23 martie, Toma Pătrașcu, vicepreședinte ASUR, va participa la seminarul internațional “Spațiu public și laicitate în Europa și în România la început de secol XXI”, organizat de Asociația Pro Democrația Apd și SNSPA, cu sprijinul Ambasadei Franței.

Seminarul va fi găzduit de SNSPA (str. Povernei, nr. 6, sector 1, București).

Programul complet al seminarului poate fi consultat aici.

Seminarul va fi susținut în limbile română și franceză și se va derulara între orele 09:00 – 15:30.

Intrarea libera.

 

Comments (6)

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.

cocosila

23 March 2012

Asta ne mai trebuia ca impreuna cu fracezii sa mergem spre o laicitate extrema. Ce fel de umanism promovati domnilor ca tot impotriva omului vad ca sunteti?

Reply
ASUR

admin

23 March 2012

Vă invităm să citiți mai multe despre proiecte asociației. Veți vedea că asociația noastră este una cu adevărat umanistă. Cât despre seminarul de azi – nu știu ce înțegeți dumneavoastră prin ”laicitate extremă”. ASUR are acțiuni de lobby pentru separarea statului de culte la nivel politic, economic, educațional etc. Considerăm că această separare ar fi benefică atât pentru culte, cât și pentru românii credincioși și necredincioși.

Reply

David

7 April 2012

Foarte buna initiativa ASUR,de a separa “gandirea” Laica, de cea inculta,religia-patriarhala,o blasfemie la Adresa Dreptatii si Demnitatii Umane..
Daca sunteti amabili….ASUR….tine de GANDIREA RATIONALISTA-ILUMINISTA?, sau este o “gandire” patriarhala pervertita,care sa duca la o noua forma de guvernare patriarhala alta decat consumatul capitalism,dupa “epuizatele variante” sclavagism,feudalism…
Sincer..as fi interesat de un raspuns sincer…

Reply

David

7 April 2012

Care sunt “beneficiile” religiozitatii extreme pana la REVOLUTIA FRANCEZA si care sunt “beneficiile” acleias “RELIGIOZITATI-PATRIARHAL-CRESTINE” in scolile si guvernele increstinate de dupa ’89?
Daca Nu era GANDIREA ILUMINISTA si aplicarea ei in viata sociala fie ea si partiala,acum..cocosila…nu gangureai liber despre “laicitate extrema”-libertate extrema…

Reply

moraru emil

14 April 2012

a sdori sa ma ajutati; as dori sa stiu cum sa actionez impotriva unui preot, al unei biserici mici, care a construit o mega clopotnita ce ne distruge creierii prin zgomotul clopotelor; clopotele sunt amplasate la doar 7 m de ferestrele noastre. biserica este Sf. spiridon vechi, din Piata Natiunile Unite.
nu aud radioul, cu toate ca am geamurile termopan inchise; cu geamul deschis e dazastru; clopotele bat aproape zilnic si minute in sir, iar acum, de sarbatorile pascale bat aprox. o ora zilnic. merci.

Reply
ASUR

admin

17 April 2012

Puteți face o plângere la Poliție (mai exact la secția de care aparțineți), pentru tulburarea liniștii publice. Iar dacă și vecinii dumneavoastră se plâng de aceeși problemă, puteți depune o plângere semnată de mai mulți locatari.

Reply