Îndrăznește să gândești!

Social network

RON
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 100,00 RON

Noutăți

Tabăra Umanistă

ASUR vă invită la prima Tabără Umanistă din România!

 • CÂND ȘI UNDE?
  În perioada 9-14 august va avea loc prima Tabără Umanistă din România. Tabăra va avea loc la vila Doi Ponei, din Poiana Țapului, jud. Prahova.
 • CINE POATE PARTICIPA?
  Tabăra este destinată tinerilor cu vârsta între 18-26 ani, vorbitori de română și engleză, interesaţi de umanism, drepturile omului, responsabilitate socială,
  educaţie și etică.
 • CARE VA FI PROGRAMUL?
  Tabăra Umanistă va include prezentări, workshopuri, dezbateri, dar și activităţi de recreere și socializare. Programul integral îl puteţi regăsi aici.
 • CINE VOR FI SPEAKERII ȘI TRAINERII?
  Lista completă a speakerilor și trainerilor va fi confirmată în curând. Menţionăm că doi dintre traineri sunt norvegieni și vor susţine ateliere în limba engleză.
 • CUM POT PARTICIPA?
  Vă invităm să completaţi acest formular de înscriere și vă vom contacta în cel mai mult scurt timp pentru a vă oferi toate detaliile.
 • CÂT COSTĂ?
  Mulţumită unui grant oferit de Human-Etisk Forbund, am reușit să reducem semnificativ costurile pentru participanţi. Prin urmare, taxa de participare este de 100 de lei de persoană, la care se adaugă cheltuielile de transport, care vor fi suportate de fiecare participant în parte. Taxa de participare include cazarea si mesele pentru fiecare zi.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.